2024Semi-Finals
June 29th, 202429/6 2024
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
-
Oslo Vikings logo
VikingsOV
-
June 29th, 202429/6 2024
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
-
Tyresö Royal Crowns logo
Royal CrownsTRC
-
Välkommen till nya SWE3.se - SWE3 thumbnail

Välkommen till nya SWE3.se - SWE3

By Peter Nilsson

Med ett nytt namn och en ny visuell identitet skapar vi förutsättningar för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige att utvecklas och växa. Välkommen till nya SWE3.se! SWE3 är resultatet av en samgåendeprocess mellan Svenska Amerikansk Fotbollsförbundet och Svenska Landhockeyförbundet. Den processen tar idag ett stort steg framåt i och med att vi kan […]

Med ett nytt namn och en ny visuell identitet skapar vi förutsättningar för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige att utvecklas och växa. Välkommen till nya SWE3.se!

SWE3 är resultatet av en samgåendeprocess mellan Svenska Amerikansk Fotbollsförbundet och Svenska Landhockeyförbundet. Den processen tar idag ett stort steg framåt i och med att vi kan presentera en helt ny webbplats och en helt ny visuell identitet.

Tillsammans med Vision 2030, ett arbete där vi arbetar fram gemensamma målsättningar som lägger  grunden för hur SWE3 ska jobba de kommande åtta åren, är vår nya webbplats och grafiska profil två viktiga pusselbitar för att få fler att upptäcka amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey – idrotter som tillsammans utgör Sveriges bästa idrottsgemenskap!

Gemenskap på alla plan, mellan olika idrotter och mellan föreningar, distrikt, utövare och ledare. Tillsammans möjliggör vi utveckling för både idrott och individer, inte minst för unga. Ett fokus på barn och ungdomar genom hela förbundet är extremt viktigt för att vi ska kunna fortsätta växa.

Hjälp oss gärna bli bättre – klicka dig runt på nya SWE3.se och använd Feedback-knappen för att lämna synpunkter på sidan. Är det något du saknar eller tycker är svårt att hitta? Använd Feedback-funktionen och berätta.

Vi vill också att alla som kommer i kontakt med SWE3 ska få en enhetlig och tydlig bild av vilka vi är så gå gärna in på swe3.se/visuell-identitet och bekanta dig med nya SWE3.

Nu fortsätter vi arbetet för att växa tillsammans!

Kjell Peterson
Ordförande, SWE3