2024SM-Final
FINAL
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
51
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
22

Uppdatering från valberedningen - SWE3

By Malin Hamrin

Valberedningen blev under torsdagskvällen (11/3), informerade om att Robin Alexanderson avböjer omval, på grund av personliga skäl. Valberedningen är förstås väldigt ledsna över detta, men stöttar såklart Robin i hans beslut. Under dagen i dag har Valberedningen varit i kontakt med en antal kandidater och har glädjen att meddela att vi härmed kan föreslå Anton […]

Valberedningen blev under torsdagskvällen (11/3), informerade om att Robin Alexanderson avböjer omval, på grund av personliga skäl. Valberedningen är förstås väldigt ledsna över detta, men stöttar såklart Robin i hans beslut. Under dagen i dag har Valberedningen varit i kontakt med en antal kandidater och har glädjen att meddela att vi härmed kan föreslå Anton Lagerström som ersättare till ledamotsplatsen.

Anton Lagerström, 2 år

Anton kommer närmast från föreningen Nässjö Saints och har också har suttit i Flaggfotbollsutskottet i 2 år. Utöver det har Anton erfarenhet av styrelsearbete genom sin post som Ordförande MUF Lidköping 1 år, Distriktsstyrelseledamot MUF Skaraborg 1 år och Ordförande Moderata Studenter Skövde 1 år. På frågan om vad som lockar med en plats i vår förbundsstyrelse svarar Anton “Att få se flaggfotbollen utvecklas och se till att sporten ges möjligheter att nå den potential som sporten besitter. Vidare, att hjälpa SAFF att moderniseras och nå en större bredd.” En framgångsfaktor för en fungerande styrelse är enligt Anton “Kommunikation är förstås a och o. Vidare är det extremt viktigt med tydliga roller och att ansvar tas för sitt arbete.” I sitt civila liv arbetar Anton som Logistikplanerare på Inquire AB.

Uppdaterat förslag från 20210312 finns här

Frågor som berör detta besvaras av valberedningen på valberedning@amerikanskfotboll.se