2024Week 3
12:00 April 20th, 2024
AIK logo
AIK
-
Kristianstad Predators logo
Predators
-
15:00 April 20th, 2024
Limhamn Griffins logo
Griffins
-
Örebro Black Knights logo
Black Knights
-
17:00 April 20th, 2024
Tyresö Royal Crowns logo
Royal Crowns
-
Carlstad Crusaders logo
Crusaders
-
Sök till NIU på Solna Gymnasium - SWE3 thumbnail

Sök till NIU på Solna Gymnasium - SWE3

By Malin Hamrin

En av Sveriges största idrottsskolor som fostrat landslagsspelare ett flertal olika sporter så som fotboll, ishockey, basket, innebandy och numer även amerikansk fotboll. Här får du det stöd du behöver för att kombinera lyckade gymnasiestudier tillsammans med en elitsatsning. Skolan har samarbete med Idrottskliniken Rehab i Solna samt tillgång till idrottspsykolog. Verksamheten bedrivs i samarbete […]

En av Sveriges största idrottsskolor som fostrat landslagsspelare ett flertal olika sporter så som fotboll, ishockey, basket, innebandy och numer även amerikansk fotboll.

Här får du det stöd du behöver för att kombinera lyckade gymnasiestudier tillsammans med en elitsatsning. Skolan har samarbete med Idrottskliniken Rehab i Solna samt tillgång till idrottspsykolog.

Verksamheten bedrivs i samarbete med Stockholms distriktsförbund i amerikansk fotboll och det är i dagsläget 28 amerikansk fotbollsspelare, både killar och tjejer, från 7 olika klubbar i distriktet som går på skolan. På Solna Gymnasium blir du och dina motståndare i distriktet bättre tillsammans.

Ansvarig tränare är Anders Johansson.

Mer information kring tester och anmälan på länken nedan:

https://www.solna.se/solna-gymnasium/nationell-idrottsutbildning/amerikansk-fotboll

Last updated: less than a minute