2024Semi-Finals
June 29th, 202429/6 2024
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
-
Oslo Vikings logo
VikingsOV
-
June 29th, 202429/6 2024
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
-
Tyresö Royal Crowns logo
Royal CrownsTRC
-
Sista ansökningsdagen LOK-stöd - SWE3 thumbnail

Sista ansökningsdagen LOK-stöd - SWE3

By josefinak

Den 25 augusti är sista dagen att ansöka om LOK-stöd för våren 2022. LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd) kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör Riksidrottsförbundet och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott. Hur ansöker jag om LOK-stöd? […]

Den 25 augusti är sista dagen att ansöka om LOK-stöd för våren 2022. LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd) kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör Riksidrottsförbundet och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7–25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Hur ansöker jag om LOK-stöd?

Ansökan om LOK-stöd görs på föreningens IdrottOnline-sida. Samtliga aktiviteter måste närvaroregistreras digitalt. Ansökan kan skickas in av ordförande, kassör och/eller LOK-stödsansvarig firmatecknare och personen måste finnas upplagd i medlemsregistret på föreningens IdrottOnline-sida med någon av dessa roller.

När är sista ansökningsdag för LOK-stöd

LOK-stöd ansöks om två gånger per år.

Ansökan för våren: senast 25 augusti
Ansökan för hösten: senast 25 februari

För mer information om LOK-stöd, se Riksidrottsförbundets hemsida.

Kommunala aktivitetsbidrag

Du kan även kontakta din kommun för att få veta mer om din kommuns aktivitetsbidrag. Observera att de kommunala bidragen i många fall inte har samma regler som statliga. Det kan skilja på exempelvis ålder och tid för ansökan.