2024Week 8
FINAL
Limhamn Griffins logo
GriffinsLG
0
Oslo Vikings logo
VikingsOV
39
FINAL
AIK logo
AIKAIK
7
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
42
FINAL
Kristianstad Predators logo
PredatorsKP
13
Tyresö Royal Crowns logo
Royal CrownsTRC
32
15:00 May 26th, 202415:00 26/5 2024
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
-
Örebro Black Knights logo
Black KnightsÖBK
-
Ny valberedning vald - SWE3 thumbnail

Ny valberedning vald - SWE3

By Peter Nilsson

Under gårdagens extra årsmöte valdes en ny valberedning för SWE3. Det extra årsmötet som hölls den 15 juni beslutade att välja en ordförande och tre ledamöter till valberedningen för en tid av två år och lämnade det öppet för valberedningen att adjungera in ytterligare en person i arbetet. Till ordförande för valberedningen valdes Rolf Björk […]

Under gårdagens extra årsmöte valdes en ny valberedning för SWE3.

Det extra årsmötet som hölls den 15 juni beslutade att välja en ordförande och tre ledamöter till valberedningen för en tid av två år och lämnade det öppet för valberedningen att adjungera in ytterligare en person i arbetet.

Till ordförande för valberedningen valdes Rolf Björk och till ledamöter valdes Liselott Andreasson, Jens Carlqvist och Phil Corter.

På årsmötet antogs även en proposition från förbundsstyrelsen om att ändra paragraf 2.6 om valbarhet i stadgarna. Skrivningen i stadgarna under 2.6§ – Valbarhet ändras till: ”Valbar enligt punkterna 17 – 18 samt 21 – 22 är person som är mantalsskriven i Sverige. För att vara valbar till punkterna 17 och 18 krävs även att personen är nominerade till valberedningen senast 14 dagar före mötet. Ledamot av förbundsstyrelsen är inte valbar som revisor eller revisorssuppleant.”