2024Week 9
FINAL
AIK logo
AIKAIK
-
Örebro Black Knights logo
Black KnightsÖBK
-

Information angående start av vårsäsongen - SWE3

By Malin Hamrin

Förbundsstyrelsen tog under tisdagens styrelsemöte beslut kring datum för när besked kommer angående starten av vårsäsongen. Med anledning av den pågående pandemin och osäkerheten kring genomförandet av seriespel under våren så har Förbundsstyrelsen beslutat kring ett par datum som deltagande föreningar kan förhålla sig till. Som senast den 23 februari kommer besked om de serier som ska […]

Förbundsstyrelsen tog under tisdagens styrelsemöte beslut kring datum för när besked kommer angående starten av vårsäsongen.

Med anledning av den pågående pandemin och osäkerheten kring genomförandet av seriespel under våren så har Förbundsstyrelsen beslutat kring ett par datum som deltagande föreningar kan förhålla sig till.

Som senast den 23 februari kommer besked om de serier som ska starta vecka 17 kan göra det som planerat eller om de skjuts upp och istället siktar på att starta vecka 19. De serier som berörs är Superserien herr och dam, Divison 1 herr och dam, Divison 2 herr och U17. 

Om beslutet blir att skjuta starten av serierna till vecka 19 så kommer nytt besked som senast den 8 mars huruvida seriestarten kan bli av innan sommaren eller om serierna istället planeras till hösten.