2024SM-Final
FINAL
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
51
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
22
Inför Sportmonda Bowl IX: “Många nya spelare som förstärk truppen” - SWE3 thumbnail

Inför Sportmonda Bowl IX: “Många nya spelare som förstärk truppen” - SWE3

By Peter Nilsson

Flaggfotbollsturneringen Sportmonda Bowl IX spelas i Köpenhamn 20–21 maj. Göteborg Marvels reser till Danmark med ett lag med många nya spelar och med ambitionen att spela ihop laget inför det kommande svenska seriespelet.

Flaggfotbollsturneringen Sportmonda Bowl IX spelas i Köpenhamn 20–21 maj. Göteborg Marvels reser till Danmark med ett lag med många nya spelar och med ambitionen att spela ihop laget inför det kommande svenska seriespelet

– Vi deltar för tredje gången som Göteborg Marvels i Sportmonda och ambitionen med turneringen i år är ge många reps till alla spelare i laget för att spel ihop gänget inför säsongen, säger Simon Hornestedt från Göteborg Marvels.

Hur är läget i laget inför säsongen?
– VI har fått in många nya spelare som förstärk truppen under vårsäsongen och vi är nu ett starkt gäng på träningarna.

Vad är det bästa med Sportmonda? Vad ser ni mest fram emot?
– Det ska bli väldigt kul att se alla våra nya spelare spela sina första matcher i Marvels-tröjan. Som alltid så är resan och turneringen i sig en höjdpunkt på året med allt den bidrar i teambuilding och utveckling. 

Hur har försäsongen sett ut?
– Många nya spelare med mycket potential och hög träningsnärvaro är ledorden för den här försäsongen. Det ska bli väldigt kul att komma igång ordentligt med säsongen, laget har en enorm utvecklingspotential och det börjar klia i fingrarna på alla att få börja spela.