2024Week 3
12:00 April 20th, 2024
AIK logo
AIK
-
Kristianstad Predators logo
Predators
-
15:00 April 20th, 2024
Limhamn Griffins logo
Griffins
-
Örebro Black Knights logo
Black Knights
-
17:00 April 20th, 2024
Tyresö Royal Crowns logo
Royal Crowns
-
Carlstad Crusaders logo
Crusaders
-

Föreningskonferens - save the date! - SWE3

By Malin Hamrin

Den 27-28 november bjuder SAFF in till föreningskonferens där alla medlemsföreningar och distrikt är välkomna att deltaga. Konferensen planeras äga rum fysiskt i Stockholm och på agendan står bland annat ämnen som samgåendet, det nya förbundet SWE3 samt visions- och strategiarbete. I samband med konferensen kommer också ett extra årsmöte att genomföras för att justera […]

Den 27-28 november bjuder SAFF in till föreningskonferens där alla medlemsföreningar och distrikt är välkomna att deltaga.

Konferensen planeras äga rum fysiskt i Stockholm och på agendan står bland annat ämnen som samgåendet, det nya förbundet SWE3 samt visions- och strategiarbete. I samband med konferensen kommer också ett extra årsmöte att genomföras för att justera stadgarna inför samgåendet.

En formell inbjudan med information om anmälan till konferensen, samt kallelse till det extra årsmötet, kommer efter sommaren men skriv redan nu in den 27-28 november i kalendern! Konferensen kommer att vara kostnadsfri för minst två deltagare per medlemsförening.

Last updated: less than a minute