2024Week 9
FINAL
AIK logo
AIKAIK
-
Örebro Black Knights logo
Black KnightsÖBK
-

Föreningsforum 3 - SWE3

By Malin Hamrin

Nu är det dags för Föreningsforum #3 Vi kör 1/6 kl 20-22.00. Precis som sist så genomförs forumet digitalt och ni anmäler er via länken nedan. Alla som har anmält sig kommer få en länk skickad till sin anmälda mejladress för att koppla upp sig till Microsoft Teams. Se till att vara med och påverka […]

Nu är det dags för Föreningsforum #3

Vi kör 1/6 kl 20-22.00.

Precis som sist så genomförs forumet digitalt och ni anmäler er via länken nedan. Alla som har anmält sig kommer få en länk skickad till sin anmälda mejladress för att koppla upp sig till Microsoft Teams.

Se till att vara med och påverka vad detta Föreningsforum ska ta upp genom att kontakta ert distrikt. Vi vill stärka förbundet på alla nivåer, öka engagemanget i förbundet och möjliggöra diskussioner.

Agendan till mötet kommer som vanligt att sättas tillsammans med distrikten. Beroende på agendan så har vi möjlighet att bjuda in andra deltagare för att hjälpa oss att svara på frågor under forumet.

Anmälan sker via denna länk

Har du idéer om hur vi kan utveckla Föreningsforum eller vill vara med och bidra framöver? Kontakta Celine Helgesson Hallström på Celine.Helgesson.Hallstrom@saff.rf.se