2024SM-Final
FINAL
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
51
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
22
Contact Sports blir officiell partner till SWE3 - SWE3 thumbnail

Contact Sports blir officiell partner till SWE3 - SWE3

By Peter Nilsson

SWE3 har kommit överens med Contact Sports om ett avtal som gör företaget till förbundets officiella leverantör av kläder och utrustning för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey.

SWE3 har kommit överens med Contact Sports om ett avtal som gör företaget till förbundets officiella leverantör av kläder och utrustning för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey.

Avtalet innebär att Contact Sports förser SWE3 med såväl kläder som utrusning till förbundets landslag inom idrotterna amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey, samt även erbjuder material för klubbar och supporterprodukter. Tillsammans med Contact Sports har SWE3 även tagit fram materialpaket för flaggfotboll och landhockey att använda i skolan.

– Contact Sports är otroligt glada över att vi fått ett fortsatt förtroende till att leverera utrustning och kläder till SWE3 och till förbundets landslag. Vår ambition är att underlätta för SWE3 att få landhockey, amerikansk fotboll och flaggfotboll att växa i Sverige samt att driva våra landslag till nya framgångar, säger Sorin Pandrea från Contact Sports.

– Avtalet innebär att förbundet SWE3, med ett nytt namn och en ny visuell identitet, kommer ha kläder och material av högsta kvalitet. Samarbetet säkerställer att våra landslag kommer se bra ut när vi representerar Sverige och satsningen på materialpaket för skolor är ett exempel på hur vi tillsammans kan få amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige att växa säger Fredrik Haraldson, generalsekreterare för SWE3.

Contact Sports är en komplett leverantör av utrustning för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige. Med över 25 års erfarenhet i branschen och ett brett sortiment tar de hand om även den mest kräsne spelaren.

SWE3 är det svenska förbundet för amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey och är ett resultat av en sammanslagning av Svenska Amerikansk Fotbollförbundet och Svenska Landhockeyförbundet.