2024Week 9
FINAL
AIK logo
AIKAIK
-
Örebro Black Knights logo
Black KnightsÖBK
-
"Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose" - SWE3 thumbnail

"Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose" - SWE3

By Peter Nilsson

24–25 september spelas SM-finalerna i flaggfotboll för damer och herrar på Behrn Arena i Örebro. Göteborg Marvels herrlag gläds över att hela flaggsverige kommit närmare varandra och rekommenderar alla att ta sig till Örebro: "Vare sig man har erfarenhet av flaggfotboll eller inte så finns det ingen bättre plats att följa sporten i Sverige än i slutspelet där de bästa lagen gör upp om guldet!".

24–25 september spelas SM-finalerna i flaggfotboll för damer och herrar på Behrn Arena i Örebro. Göteborg Marvels herrlag gläds över att hela flaggsverige kommit närmare varandra och rekommenderar alla att ta sig till Örebro: ”Vare sig man har erfarenhet av flaggfotboll eller inte så finns det ingen bättre plats att följa sporten i Sverige än i slutspelet där de bästa lagen gör upp om guldet!”.

Läs mer om SM-slutspelet på Behrn Arena 24-25 september

Hur har säsongen varit så här långt?

– Säsongen har kantats av bra sammanhållning, prestationer över förväntan och ett antal nya spelare som bidragit med väldigt mycket både på träning och i match, berättar Simon Hornestedt från Göteborg Marvels.

Är det något under säsongen ni tycker har stuckit ut?

– Vi upplever att hela flaggsverige kommit närmare varandra. Många drar för sportens utveckling både på, och på sidan av planen. Satsningar har gjorts med nya föreningar, turneringar och mer flagg i allmänhet!

Vad i ert spel tycker ni har fungerat bra och vad har fungerat mindre bra?

– Vi har flyttat boll på ett bra sätt under mer eller mindre hela säsongen. På båda sidor av bollen har vi spelat bra på fjärde försöket. Om vi ska gå vinnande ut ur slutspelet krävs en höjning av disciplin vad gäller fokus på rätt sak.

SM-finaler på Behrn Arena i Örebro 24–25 september, hur ska det bli att spela finaler där?

– Behrn är en stor arena, men inget som kan mäta sig med våra divors egon, haha.

Varför bör man som åskådare ta sig till Behrn Arena för att se SM-slutspelet i flaggfotboll?

– Vare sig man har erfarenhet av flaggfotboll eller inte så finns det ingen bättre plats att följa sporten i Sverige än i slutspelet där de bästa lagen gör upp om guldet!

Vilken är er målsättning under SM-slutspelet?

– Clear Eyes, Full Hearts, Can’t Lose.

Vilka vinner SM-guld om inte ni gör det?

– Nässjö Saints.