2024SM-Final
FINAL
Carlstad Crusaders logo
CrusadersCC
51
Stockholm Mean Machines logo
Mean MachinesSMM
22
Ansökan till RIG öppen - SWE3 thumbnail

Ansökan till RIG öppen - SWE3

By Peter Nilsson

Idag har ansökan till RIG – Riksidrottsgymnasiet för amerikansk fotboll på Celsiusskolan i Uppsala – öppnat. Går du i årskurs 9 och vill satsa på amerikansk fotboll? Välkommen med din ansökan. På RIG får du möjligheten att bli en bättre fotbollsspelare. Du kommer bli starkare, snabbare och mer explosiv. Du får förfinad teknik, du ökar […]

Idag har ansökan till RIG – Riksidrottsgymnasiet för amerikansk fotboll på Celsiusskolan i Uppsala – öppnat. Går du i årskurs 9 och vill satsa på amerikansk fotboll? Välkommen med din ansökan.

På RIG får du möjligheten att bli en bättre fotbollsspelare. Du kommer bli starkare, snabbare och mer explosiv. Du får förfinad teknik, du ökar din taktiska förståelse och utvecklas som ledare.

Men det är inte bara på fotbollsplanen du utvecklas. På RIG är du en ”Student Athlete” och vi jobbar hårt för att du skall få optimala studieresultat. Att du får högskolebehörighet är viktigt för oss.

Vill du maximera din potential och nå dina drömmar – då är RIG rätt val för dig! Läs mer och skicka in din ansökan till RIG här.