2024Week 9
FINAL
AIK logo
AIKAIK
-
Örebro Black Knights logo
Black KnightsÖBK
-

Ändrade datum för kompensationsstöd - SWE3

By Malin Hamrin

I slutet av förra veckan kom regeringen med besked om ytterligare stöd till idrotten på 1 miljard kronor. Med anledning av detta gör RF vissa förändringar kring kompensationsstödet: • Den kommande ansökningsperioden skjuts fram. Idrottsföreningar och förbund kommer att ansöka om stöd från 7 maj till 19 maj kl. 12.00 (i stället för 15 april–26 april).• Perioden som stödet […]

I slutet av förra veckan kom regeringen med besked om ytterligare stöd till idrotten på 1 miljard kronor. Med anledning av detta gör RF vissa förändringar kring kompensationsstödet:

• Den kommande ansökningsperioden skjuts fram. Idrottsföreningar och förbund kommer att ansöka om stöd från 7 maj till 19 maj kl. 12.00 (i stället för 15 april–26 april).
• Perioden som stödet avser utökas med två månader. Idrottsföreningar kommer att ansöka om stöd för perioden 1 januari till och med 30 april (i stället för januari och februari).

Liksom tidigare ansöker idrottsföreningar om stöd för ekonomiska konsekvenser av corona. Ansökan görs inloggad i IdrottOnline under fliken Idrottsmedel. För att ansöka behöver du vara registrerad i IdrottOnline som Ordförande, Kassör eller Idrottsmedel firmatecknare.

Mer om kompensationsstödet