Preliminära spelscheman för vårsäsongen 2023 i amerikansk fotboll - SWE3 thumbnail

Preliminära spelscheman för vårsäsongen 2023 i amerikansk fotboll - SWE3

By Peter Nilsson

Nu finns preliminära spelscheman för serierna Superserien Herr, Division 1 Dam, Division 1 Herr, Division 2 Herr samt U17-serierna ute för säsongen 2023.

Nu finns preliminära spelscheman för serierna Superserien Herr, Division 1 Dam, Division 1 Herr, Division 2 Herr samt U17-serierna ute för säsongen 2023.

De preliminära spelschemat för serierna hittas här

U19-serien spelas under hösten och det spelschemat publiceras längre fram.

En *-symbol vid matchen i spelschemat innebär att speldatum och plats inte är bekräftat av lagen och kan komma att ändras.

Tävlingsutskottet, som är ansvariga för spelschemat, önskar vänligen att lagen håller de föreslagna datumen när de bokar planer och att i de fall de måste boka ett annat datum för match redan från början kontaktar bortalag, domaransvarig förening samt tävlingsutskottet för godkännande av flytt.

Deltagande föreningar ska enligt tävlingsbestämmelserna senast den 15 februari skriftligen bekräfta det preliminära spelschemat till SWE3. Inkommer ingen bekräftelse kommer föreningen att åläggas att betala en förseningsavgift enligt följande. Inkommer ingen bekräftelse inom 15 dagar från den dag då bekräftelse skulle ha inkommit förlorar föreningen rätten att deltaga i seriespel med det aktuella laget under den kommande säsongen.

Om en förening inte har möjlighet att bekräfta det preliminära spelschemat inom den utsatta tiden kan föreningen ansöka om dispens från ovanstående regel. Skriftlig dispensansökan skall inkomma till SWE3 senast den 15 februari. Dispens kommer endast att beviljas om det finns godtagbara skäl till att föreningen inte kan bekräfta spelschemat.